VILDE EVENTYR - I EN VIDUNDERLIG VERDEN
 

Et foredrag om at cykle 50.000 km rundt i verden, møde fremmede kulturer og mennesker med et åbent sind – og finde ud af, at folk er gode verden rundt. 

Siden jeg som 20-årig hoppede på min cykel i Peru, har jeg cyklet 50.000 km rundt i verden. Fra Kina til Danmark, fra Mexico til Argentina, i Mellemøsten, Centralasien og Nordamerika bl.a.
 
Jeg har boet hos fremmede folk i et utal af lande – hos landsbyboere i Iran, teltnomader i Kirgisistan, højlandsindianere i Ecuador, jihad-sympatisører i Pakistan, buddhistiske munke i Tibet, spedalske i Tadsjikistan, studerende i Tyskland, knallertbander i USA, i trailerparker i Canada og mange andre ulige steder.

Ikke mindst har jeg oplevet, at verden ikke altid er, som den ser ud i nyhederne herhjemme, men at der er gode mennesker verden rundt – også de steder, vi normalt hører skidt om.

 
Foredraget er rigt illustreret med fantastiskebilleder, fyldt med humor, har masser af stof til eftertanke og handler også om  at:

·        Følge sine egne veje og drømme

·        Møde verden med et åbent sind

·        Turde stole på det gode i mennesker
 
---------------
 
Hør mig fortælle historier fra Iran, der er med i foredraget her, i TV2-progammet 'Mit livs eventyr' HER. 

---------------
 
”En enestående rejsefortæller.” – Morten Severin, Inspektor Vesthimmerlands Gymnasium

”Han fangede lynhurtigt vores elever.” – Stine Mikkelsen, Bråskovgård Efterskole

"En fabelagtig god fortæller. Han holdt samtlige 800 elever tryllebundet i 1½ time.” – Bjarne Christensen, Viborg Gymnasium & HF

"Et utroligt spændende foredrag.”  Anders Christiansen, Koldingegnens Idrætsefterskole

”Tore fastholdt vores HG-elever i en grad, som vi sjældent har oplevet før." – Frank Andersen, Rybners HG-afdeling, Esbjerg 

”Han fortæller levende, og så medrivende at publikum sidder med tilbageholdt åndedrag og håber at rejsen ender godt.” – Karin Hedemand, Viborg Bibliotekerne

 
---------------
 
 
LÆNGDE: Foredraget tager som udgangspunkt 2 x 45 minutter + tid til spørgsmål. Tilpasses efter behov.
 
PRIS: Skriv til mig og vi laver en aftale. 
 
BOOK: Kontakt mig på toregroenne@gmail.com  
 

 
 
© Tore Grønne ǀǀ toregroenne@gmail.com