Jeg vader over en hængebro på forsiden og har skrevet et kapitel til bogen, der er udgivet på Gyldendal og indeholder 27 historier fra flokken om det runde bord.
 
Eventyrernes Klub har samlet 27 vilde historier fra klubbens medlemmer på oplevelser over hele kloden. Farefulde ekspeditioner blandet med tanker og historiske tilbageblik. Pak rygsækken, og forbered dig på et møde med Somalias pirater, på cykel i Talebans Pakistan, med pump-gun i kano gennem et Alaska fyldt med bjørne, med sulten i hælene i Sibirien, ulovligt gennem et Irak på vej i krig, til hemmelig djævleuddrivelse på Cuba, i åben jolle rundt om Nordpolen, i elbil til Kina, på ski over Grønland og meget, meget mere.
 
Min historie handler om en cykeltur fra Pakistan over Kina til Danmark, hvor jeg besøger jihad-sympatisører, falder i kløerne på det kinesiske sikkerhedspoliti efter at have sneget mig ulovligt gennem Tibet (og tabt 23 kilo undervejs), bliver bidt af abe i Nepal, drevet til vandid på Indiens overbefolkede sletter, cykler gennem stammeområder i Pakistans lovløse Baluchistan-ørken og erfarer at Iran er det mest gæstfrie land, jeg nogensinde har besøgt, inden jeg spurter 3600 kilometer op gennem Europa på 19 dage og ender i Viborg. 
 
Udlængsel - 27 nye fortællinger fra Eventyrernes Klub. 307 side. Gyldendal. 2011.
 
 
© Tore Grønne ǀǀ toregroenne@gmail.com